In de media2019-05-19T22:04:04+02:00

IN DE MEDIA

Ga dit walhalla van écht eten snel ontdekken!

Nieuwe gezonde hotspot: The Broth Bar

En Maastricht heeft er alweer een hotspot bij! Wat New York heeft, heeft Maastricht nu ook: een bouillon bar to go. Maar het is geen soepbarretje op de hoek, integendeel! The Broth Bar in Wyck doet het anders! Geen vulling, maar voeding!

Lees verder op: lovetohave.com

Van een levensstijl, een passie maken!

Lunchen bij The Broth Bar

Van vlees-eter tot vegan, er is voor ieder wat wils. De menukaart bestaat uit ingrediënten met een zo natuurlijk mogelijke basis en daarbij komen waar mogelijk alle producten uit de buurt van Maastricht. Hier smullen wij maar al te graag van!
Wij zijn al helemaal fan van de gezonde en tegelijkertijd lekkere levensstijl van Broth Bar!
Jij binnenkort ook?

Lees verder op: Maastricht City App Foodblog

De lekkerste bottenbouillon!

Paleo Hotspot: The Broth Bar in Maastricht

In Maastricht vind je namelijk een ontzettend leuke Paleo hotspot: The Broth Bar! Een gezellige plek waar je de hele dag terecht kunt voor een gezonde maaltijd, iets te drinken of juist een lekkere traktatie.

Charlotte en Tanja hebben echt iets heel erg moois neer gezet met The Broth Bar en vind ik oprecht dat iedereen die in de gelegenheid is er eens langs moet gaan. Je zult genieten!

Lees verder op: eetpaleo.nl

Hier is de keuken 100% glutenvrij!

Glutenvrije hotspot in Maastricht

In dit mooie pand geniet je niet alleen van een vers getrokken kopje bouillon. Je gaat hier ook helemaal los op paleo of raw taartjes, de lekkerste koffie en heerlijke streekproducten.

Dagzaak De Brothbar is helemaal op zichzelf een prima reden om een dagje naar Maastricht te gaan. Zet je zelf in de gezellige binnentuin met een mocktail gemaakt van kefir en gefermenteerd zomerfruit en genieten maar!

Lees verder op: Bakers and Fakers

Dé natuurlijke healthboost van binnenuit: bottenbouillon!

The Broth Bar is er voor iedereen!

Vol liefde en enthousiasme maken de dames voedingswaren die écht goed voor je zijn, van stoofpotten en bouillon tot taarten en gebak. Met een rugzak vol kennis bereiden Charlotte en Tanja échte voeding om je vingers bij af te likken: eerlijk, puur en bommetjevol voedingsstoffen!

Lees verder op: Trazz Horeca

De passie voor gezonde en eerlijke voeding van begin tot eind.

Een aanwinst voor Maastricht!

Aan restaurants geen gebrek in de hoofdstad van Limburg, maar een zaak vinden die zo gepassioneerd is over gezonde voeding als The Broth Bar is uniek.
Alle ingrediënten van The Broth Bar zijn zo puur en rustig van smaak dat je van elk ingredient wel een hint van de smaak krijgt, maar niets is overheersend.
De dames van The Broth Bar hebben hun enthousiasme aan mij overgedragen en ik ben dan ook blij met deze aanwinst voor Maastricht.

Lees verder op: Eetbaar Limburg

september 2017

A new bar in town!

september 22nd, 2017|

It has already been two years in the making… And now, with just days to go, a rather unique business is about to open its doors in our fair city. And not just any business… this business is Broth. And Broth my friends, is good! Team Broth It’s the last day of August and as the late summer sun begins to fade, I find myself in a cozy courtyard in the heart of Wyck. I am there to meet with Charlotte van Loo who is one half of the business relationship that is bringing The Broth Bar to Maastricht. Lees hier het volledige artikel (Engels): https://lifeinmaastricht.com/2017/09/22/a-new-bar-in-town-by-tracey-taylor/.

augustus 2017

Bouillonbar kan er nog wel bij

augustus 18th, 2017|

Tegenover de ijskraam in Wijck, is het voornemen. Cafe’s waar je ook je fiets kunt kopen, tenten waar je alle soorten taart kunt eten, sap counters voor elk type gezonde dorst. Wat had Maastricht nog niet? Een bouillonbar natuurlijk!  Over een tijd kan iedereen die snakt naar een soepje genieten in de broth bar die wordt gehuisvest in de Poort van Beusdael, het hoekpand dat al vijftien jaar leegstaat, aan de Hoogbrugstraat in Wyck. Behalve de heilzame soepjes zullen er ook andere verantwoorde huisgemaakte gerechten worden geserveerd. In andere steden zijn bouillonbars verrassend genoeg vooral onder jongeren een groot succes. Lees hier het artikel: http://www.rtvmaastricht.nl/nieuws/68133381/bouillonbar-kan-er-nog-wel-bij

TBB in De Limburger

augustus 2nd, 2017|

Maastricht heeft er binnenkort een heuse 'bouillonbar' bij Een van de fraaiste rijksmonumenten van Maastricht, de Poort van Beusdael in Wyck, gaat binnenkort onderdak bieden aan een niet alledaags ‘bouilloncafé’. Eind volgende maand opent Charlotte van Loo (45, geboren in Heerlen en via het Belgische Eupen in Maastricht verzeild geraakt) haar Broth Bar, Engels voor bouilloncafé. Lees hier het volledige artikel: http://www.limburger.nl/cnt/dmf20170802_00044390/maastricht-heeft-er-binnenkort-een-heuse-bouillonbar-bij.

Ga naar de bovenkant