In onze kleine bio-shop verkopen wij lokale producten zoals stroop, mosterd, jam en koffie. Ook verkopen wij producten die we speciaal selecteren op hun ondersteunende eigenschappen voor de gezondheid en die niet snel bij andere winkels in Maastricht te vinden zijn. Denk aan probiotica van Bio-Kult (een fantastische 14 stammen rijke werkzame formule), collageen van grasgevoerde runderen (goed voor je botten, gewrichten, huid & nagels), prachtige rauwe kokosolie, Keltisch zeezout & super vloeibare magnesium, Bragg’s rauwe appelazijn, de glutenvrije plantaardige melk van Rude Health (zonder emulgatoren & suikers) en nog veel meer!

Daarnaast hebben we een hele bijzondere range aan verzorgingsproducten voor gezicht & body van Sven’s Island, tandverzorgingsproducten en de producten van Marcel’s Green Soap voor in het huishouden.

Al onze producten zijn persoonlijk uitgezocht en getest. We kennen alle leveranciers persoonlijk omdat we het heel belangrijk vinden dat we weten waar onze producten vandaan komen. Ook gebruiken we de kokosolie, het zout, de melk en andere zaken bij het bereiden van de gerechten in onze keuken. We staan volledig achter alles wat we aanbieden, net als onze gerechten. Overal wordt liefde & aandacht aan besteedt omdat we onze klanten goede producten willen bieden.

De basisregel is: het moet je gezondheid ondersteunen & bevorderen!

SAMENWERKINGEN

How2behealthy

Gezonder leven en er jonger uitzien op natuurlijke wijze? Dat is minder makkelijk dan u denkt! We leven in een wereld waar verleidingen en verborgen ongezonde producten en voeding overal op de loer ligt. Stress en overprikkeling is eerder de regel dan de uitzondering. Gezondheid is geen vanzelfsprekendheid meer.

How2behealthy staat voor een natuurlijke aanpak van (chronische) gezondheidsproblemen en biedt all-inclusive gezondheidsprogramma’s en begeleiding. Als uw gezondheidsmakelaar realiseren we samen een optimale gezondheid!
U ontvangt een individueel gezondheidsplan inclusief voedingsadviezen op maat. Samen met uw personal coach stimuleert u het zelfherstellend vermogen van uw lichaam om blijvend uw gezondheid en levensgeluk te verbeteren. Gezond van binnen, stralend tot meetbaar 10 jaar jonger van buiten*!
Become your own health expert!

* Meting met Body Vital-Check apparatuur

Cure4Life

Gezond afvallen met medisch voedingsprogramma van Cure4Life

Gezond afvallen is minder moeilijk dan u denkt. Cure4Life biedt een definitieve oplossing voor overgewicht. Hoe? Door het aanpakken van de oorzaken van overgewicht. Ieder lichaam is uniek en dat vraagt om een unieke en individuele aanpak.

Daarom biedt Cure4Life een persoonlijk en medisch voedingsprogramma. Elk programma wordt samengesteld door medische specialisten. U gaat snel en verantwoord gezond afvallen met normale, gezonde en natuurlijke voeding. Dit onder professionele begeleiding van uw personal coach. Cure4Life heeft diverse vestigingen in Limburg. Cure4Life Maastricht is gevestigd op het Robert Schumandomein 2 in Maastricht.

PRODUCTEN

verkooppunt we love the planet maastricht producten the broth bar

We love the planet

Luxe, comfort en natuur gaan prima hand in hand

Beeing Pure

Lokale en exclusieve honingsoorten

Limbio Tuin

Lokale biologische
groenten & fruit

Boerderij Daalhoeve

Grasgevoerd vlees & botten

De Poshoof

Maastrichtse uien
& asperges

Vitavie

Levertraan
& supplementen

Cultcha Kombucha

Kombucha

Sundancer

Kokosolie
& supplementen

Chufa Nederland

Chufa

Keltisch Zeezout

Keltisch zeezout

WeNutButter

Pindakaas
tappunt/machine

Paqhuis Maestricht

Koffie, thee &
lokale specialiteiten

Bee’s Wrap

Bijenwasdoeken

FRITZ-KOLA

Frisdranken

Oh Na Mi

Kimchi

Chikko Not Coffee

Een 100% cafeïne vrij alternatief voor koffie

PARTNERS

Triodos Bank

Huisbank

InterAlter

Interieurarchitect

Koninklijke Horeca Nederland

Horeca

Horecare

Personeel

Nicole Schrijvers

Administratie & Boekhouding

James Robinson

Marketing & Design

Communicatie Cafeïne

Tekst & Communicatie

Bouwbedrijf Eijkerbouw

Bouw

Klinkers Interieur

Interieurbouwer

Jules

Discount Partner