Delicatessenzaak

In onze geheel vernieuwde delicatessenzaak verkopen wij nu ook kant & klare healthy to-go gerechten naast ons aanbod van huisgemaakt gebak!
U kunt deze gesealde & complete maaltijden makkelijk meenemen en thuis in de oven zetten (in de composteerbare verpakking), of in de diepvries voor een later moment. Kijk hier voor een kleine impressie van de dagkaart, er staat nog veel meer lekkers in onze vitrine, altijd weer een vers & nieuw aanbod. Onze gerechten veranderen met de seizoenen en het weer, dus kom langs om te kijken wat we voor u hebben bereid. U kunt in onze deli rustig en ruim kiezen, de voordeur staat open voor u!

Ook vindt u nog altijd lokale producten zoals appel-peren sap, stroop, honing en koffie en  verkopen wij producten die we speciaal selecteren op hun ondersteunende eigenschappen voor de gezondheid en die niet snel bij andere winkels in Maastricht te vinden zijn. Denk hierbij aan probiotica van Bio-Kult (een fantastische 14 stammen rijke werkzame formule), collageen & hydrolysaat van grasgevoerde runderen (goed voor je botten, gewrichten, huid & nagels), prachtige rauwe kokosolie van Sundancer, Keltisch zeezout & magnesium supplementen, rauwe appelazijn, de glutenvrije plantaardige melk van Rude Health (zonder emulgatoren & suikers), de prachtige range glutenvrije crackers, meel & broodmixen van Treat en nog veel meer!
Daarnaast hebben mooie organische en rotzooi-vrije producten voor uw lijf en in het huishouden.

Glutenvrij zuurdesembrood

Wist u dat we inmiddels ook ons eigen 100% gluten- & gistvrije zuurdesembrood bakken? Dit kunt u iedere dag bestellen voor de dag erna via 06-41521203 en we bakken dagelijks een paar broden extra voor u.

Al onze producten zijn persoonlijk uitgezocht en getest. We kennen veel leveranciers persoonlijk omdat we het heel belangrijk vinden dat we weten waar onze producten vandaan komen. Ook gebruiken we de kokosolie, het zout, de melk en andere zaken bij het bereiden van de gerechten in onze keuken. We staan volledig achter alles wat we aanbieden, net als onze gerechten. Overal wordt liefde & aandacht aan besteedt omdat we onze klanten goede producten willen bieden.
Nieuw in ons assortiment zijn biologische wijnen van De Wijnpraktijk uit ons mooie Wyck en duurzame verpakkingen van o.a. Stasherbags en Bee-Wraps (vegan & gewoon)

De basisregel is: het moet je gezondheid ondersteunen & bevorderen!

SAMENWERKINGEN

Leven in een Gezond Gestel

Gezond gestel- Tanja Stevens

Gezondheidstherapeute en voedingsdeskundige Tanja Stevens van Gezond gestel is gespecialiseerd in op natuurlijke wijze ondersteunen en herstellen van de balans in ons lichaam. Ze kan helpen bij uiteenlopende klachten, waaronder darm- en huidklachten, gewrichtspijnen, vermoeidheid, andere chronische aandoeningen, aanvullen van tekorten en ontgiften

Zij is auteur van Geef je Ogen de Kost, en gewapend met een enorme hoeveelheid kennis begeleid ze al jaren mensen in haar praktijk, geeft lezingen en workshops over gezondheid en de waarde van voeding, fermentatie en natuurgeneeskunde. 

Door kennis en inzichten met jou te delen over hoe het lichaam werkt, zorgt zij ervoor dat je zelf je gezondheid kunt verbeteren. In de praktijk wordt gebruik gemaakt van Levend Bloed Analyse waarmee de oorzaak van klachten in kaart gebracht worden.  Maar ook de BodyScan welke je inzicht geeft in gezondheid van je lichaam, hormonale, vitamine en mineralen balans. Op basis hiervan krijg je een veel gerichter plan van aanpak.

De iTOVi scan wordt daarnaast ingezet om de juiste etherische oliën te gebruiken, deze krachtpatsers zijn een mooie ondersteuning bij hardnekkige zeer uiteenlopende en dagelijkse klachten zoals verkoudheid, luchtwegklachten, reumatische klachten, chronische ontstekingen slapeloosheid, stress en uitputting. Ook manuele behandelingen behoren tot de mogelijkheid, zoals een PSR  voetreflexologie en lymfedrainage massage.

PRODUCTEN

verkooppunt we love the planet maastricht producten the broth bar

We love the planet

Luxe, comfort en natuur gaan prima hand in hand

Beeing Pure

Lokale en exclusieve honingsoorten

Limbio Tuin

Lokale biologische
groenten & fruit

Vitavie

Levertraan
& supplementen

Cultcha Kombucha

Kombucha

Sundancer

Kokosolie
& supplementen

Chufa Nederland

Chufa

Keltisch Zeezout

Keltisch zeezout

WeNutButter

Pindakaas
tappunt/machine

Dutch Barista Coffee

Koffie & thee

Bee’s Wrap

Bijenwasdoeken

FRITZ-KOLA

Frisdranken

Oh Na Mi

Kimchi

Chikko Not Coffee

Een 100% cafeïne vrij alternatief voor koffie

PARTNERS

Triodos Bank

Huisbank

InterAlter

Interieurarchitect

Horecare

Personeel

Nicole Schrijvers

Administratie & Boekhouding

James Robinson

Marketing & Design

Bouwbedrijf Eijkerbouw

Bouw

Klinkers Interieur

Interieurbouwer